Cimke: autómentő

Műszaki hibás autó mentése Kecskeméten

A legtöbb Alfa tulajdonosa már a márka kiválasztásakor tudatában van annak, hogy az autó nem a megbízhatóságáról híres, valamint jó a barátok soraiban tudni egy autószerelőt is.

Én szándékosan nem az Alfa Romeot vűlasztottam, mégis megesett velem, hogy otthagyott az autó!

Munkaügyben kellett Kecskemétre mennem. Teljesen átlagos napnak indult, leszámítva, hogy késésben voltam. Így a városból kiérve az autópályán egy kicsi lefaragtam a menetidőből, mondhatni megnőtt a fogyasztásom. Sikeresen és időben megérkeztem az úticélomhoz, még egy kávéra és egy sütire is maradt időm.

Végeztem a megbeszéléssel, majd egy munkaebédet követően sikeresen zárva a látogatásomat gondoltam, hogy elindulok haza. Visszaérve az autómhoz nem vettem észre semmikülönöset, pöccre indult az autó.

Kb 10 perc alatt felértem ismét az autópályára, gyönyörűen suhant az autó. Az M5 autópálya Lajosmizsei lehajtója után pár perccel olyan volt, mintha elvettem volna a lábam a gázpedálról.

Éreztem, hogy lassul az autó. Kitettem az elakadásjelző villogóm és félrehúzódtam. Egyből hívtam egy autómentőt Kecskemétről, amit interneten találtam.

Bende Lászlónak hívták az autómentőst, nagyon rendes és segítőkész volt. Mondta, hogy elég régóta van a szakmában, régen is autómentéssel foglalkozott. Gyorsan feltette az autót az autómentőre, majd egy korrekt összeget megbeszélve hazahozta az autómat.

Másnap a szerelő barátom átnézte az autót és egy vákumcső miatt volt a műszaki probléma.

 

 

Powered by WordPress | Designed by: free joomla templates | Thanks to hostgator coupons and joomla hosting