Cimke: klímakarbantartás

Midea és Gree Csepeli és Dunaharszti klímaszerelő szakember

Klímaszerelés felső fokon, létezik ilyen? Igen, mégpedig egy klímaszerelő szakember személyében, aki egyrészt maximalista, másrészt lelkiismeretes. Inkább elbabrál egy órát a kondenzvíz elvezetésével, de az olyan legyen, mintha a saját lakásába csinálná. A klímaszerelés folyamán háromszor ellenőriz minden csatlakozást és rögzítést, így leredukálva a kellemetlen garanciális telefonhívások lehetőségét, amely úgy érzi rossz fényt vetne a vállalkozására.

A lakossági és az üzleti, illetve irodai klímaberendezések egyaránt rendelkezésre állnak a kínálatban. A klímák márkáit tekintve megtalálható Gree, Syen, Midea, mondhatni a legmegbízhatóbb márkák felhozatala, amik az elmúlt évek és évtizedek során már bizonyítottak megbízhatóságukkal.

A klímaszerelés Csepelen és Dunaharaszti környékén ingyenes helyszíni felméréssel kezdődik. Ilyenkor felmérjük az adott helyiség elhelyezkedését, az ajtók és ablakok számát, illetve hol lenbne a leg ideálisabb elhelyezni magát a beltéri egységet. A megrendelő igényei és a helyszín felmérése után javaslatot teszünk a legideálisabb légkondícionáló berendezés kiválasztására. Természetesen szem előtt tartva a megrendelő anyagi helyzetét és a rendelkezésre álló összeget, amit klímára, a klímaszerelésre és a beüzemelésre szeretne költeni.

Gree Amber GWH09YC 2,7 Kw Inverteres Split klíma

Gree Comfort X GWH12ACC 3,5 Kw Inverteres Split klíma
Powered by WordPress | Designed by: free joomla templates | Thanks to hostgator coupons and joomla hosting