Cimke: konténer

Olcsó vegyes építési konténer rendelés Budapest

Az utóbbi időben megnövekedett lakásépítéseknek köszönhetően Budapesten egyre nagyobb a kereslet a vegyes építési konténerekre. Cégünk a Budapest konténer az utóbbi évek statisztikája alapján alakította ki az Ügyfelek igényeihez igazodva a szolgáltatási kört, illetve a hulladékszállítás módját és a konténer árakat is ehhez igazítottuk. Egyre többen szembesültek azzal a ténnyel, hogy egyes konténeres sittszállító cégek külön konténerekbe szelektálva szállítják el a különböző hulladékokat, vagy felárral pakolható csak a vegyes hulladék egy konténerbe.

Ezekből tanulva a piac igényeihez igazodva kínáljuk lakossági és vállalati ügyfelek hulladékainak konténeres elszállítását Budapesten és 20 kilométeres vonzáskörzetében a rendelés napján.

Milyen elszállításához rendelhet konténert?

Sittet, ami építkezéseken keletkezik többnyire, illetve lakásfelújítás során keletkezett hulladékok sitteszsákban elhelyezve, vagy anélkül közvetlen a konténerbe pakolva. Elszállítjuk továbbá lomtalanításra szánt bútorokat, eszközöket, játékokat, kerékpár, egyéb lomokat. Vállaljuk továbbá autószervizekben, egyéb műhelyekben felhalmozódott, feleslegessé vált nem olajos lomok elszállítását konténerrel.

Családi házakban, sorházakban igény van a zöld hulladék elszállítására, fák, gallyak nyesedékek elszállítására. Amennyiben szeretné még a megrendelés napján kiszállítja kollégánk a kívánt méretű konténert.

Milyen méretű konténereket szállítanak?

4 m3
5 m3
6 m3
8 m3 méretű konténereket rendelhetnek.

Konténer Budapest

A legtöbb alkalommal pár nap alatt elszállítható a megrendelt sittszállításhoz a tároló, viszont többször is előfordul, hogy elhúzódnak a munkálatok és csak 1-2 hét elteltével tudják megpakolni az építés során, vagy átépítéskor keletkezett összes sittel, törmelékekkel, egyéb más hulladékkal. Vállalkozásunk ebben az esetben sem számol fel semmilyen felárat és nem ró fel plusz költséget a hosszas időtartam miatt. Munkatársaink hétvégén, szombaton déltán 13:00 óráig tudják kiszállítani a kívánt méretű konténereket a szállítási címre. Könnyebbség továbbá, hogy bankkártyával is rendezhető a szállítás, nem kell készpénzt tartania magánál, továbbá befogadó nyilatkozatot is kiállít munkatársunk az elszállított hulladékról.

Ha bármilyen kérdése lenne a hulladék elszállításával kapcsolatban, akkor munkatársunk szívesen segít a felmerült kérdéseket megválaszolni.

Ami gyakran elhangzik, hogy mit nem szabad pakolni a tárolóba? Olajos, vagy festékes rongyokat, festéket, higítót és egyéb vegyszert, oldószert, gyógyszert és akkumulátor, vagy autógumit és palát. Ezek veszélyes hulladéknak számítanak és cégünk nem szállít el veszélyes hulladékot.

Ha magánterületre kell beállnia a szállító teherautónak, akkor 3m széles kapubeálló kell, hogy ráfordulhasson, ha utcáról kell beállnia a telekre. Továbbá figyelmen kívül szokták hagyni, hogy 4m magasságban nem lehet fa a lerakáskor, se vezeték, ami az udvaron lóg keresztül. Ezeket leszakítja a teherautó a lerakáskor.

Powered by WordPress | Designed by: free joomla templates | Thanks to hostgator coupons and joomla hosting