Cimke: teherautó bérlés

A teherautó bérlés Magyarországon a Magyar autókölcsönzők Szövetsége ajánlásával

Teherautó bérlés

Ahogy a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége látja a teherautó bérlést Magyarországon

Arra vonatkozóan nincsenek adatai a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének, hogy a felek milyen bérletidőszakokra vonatkozó szerződéseket kötnek meg a teherautó bérléssel kapcsolatosan, de előfordulnak olyan cégek, melyeknél 3,5 naptól, 8 napig terjedő a teherautó bérleti időszaka. Az átlagos bérleti idő a hat és fél nap a rendelkezésre álló adatok alapján. Meglepő adat, hogy külföldön teherautó bérlésre vonatkozóan, hogy 100 000 hazai ügyfél bérel teherautót, és ezek többsége mind helyszínen történik és nem a hazai irodákban.

Budapest kisteherautó bérlés bp

kisteherautó bérlés bp

A portfolio.hu kérdése a teherautó bérléssel kapcsolatosan

A MAKSZ elnöke Haraszti László a portfolió.hu által felvetett kérdésre az alábbi válasszal szolgált: megfigyelhető, hogy az ügyfelek egyre inkább tudatosabbak, és egyre egyértelműbb igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy milyen teherautót kívánnak bérbe venni, azok milyen funkciókkal legyenek ellátva, és hogy lehetőleg milyen fogyasztású legyen a teherautó bérlés esetén. De megfigyelhetőek olyan esetek is, amikor az ügyfél azért bérel ki egy teherautót, mert esetlegesen a későbbiekben hasonló típust kíván megvásárolni és ezzel kapcsolatosan néhány információra, a teherautó bérlés sok egyéb szempont mellett ezért is jó döntés lehet. Egyedi esetekben fontos figyelembe venni az egyéni kívánságokat, tekintve például, ha delegáció érkezik és ilyenkor fontos a belső elegancia és a sötét szín.

Mivel a többnyire a szolgáltatók az átlagos igényű teherautó bérlésekre álltak rá, nem egyszerű megfelelni az egyedi kéréseknek. Volt már olyan eset is, hogy egy megrendelő 50 felső közép kategóriájú automata gépkocsit igényelt, olyan céllal, hogy a kelet –európai fővárosokat körbeutazhassák. Tehát a különleges kérésekből sincs hiány. Mondhatni, hogy azok a rendezvények ahol mindössze mondjuk 20-30 teherautót szükséges bemutatni egyszerre, rutinszerű feladatnak mondható, de azért jelen vannak olyan rendezvények is, mint például legutóbb a Coop- Rally, melyen egyszerre 100 darab teljesen egyforma gépjármű prezentálása volt szükséges a rendezvény lebonyolításához, melyet cégünk biztosított, nem kis kihívás.

Bármilyen más kérdése lenne, nyugodtan keresse meg kollégánkat Most!

Powered by WordPress | Designed by: free joomla templates | Thanks to hostgator coupons and joomla hosting