Eladó új és használt Tesla model ár, autó vásárlás

A mai autóipar csúcsa, a Tesla

eladó használt tesla ár

eladó tesla ár

Mert a nagybetűs márka. Az életérzés, a színvonal, a biztonság és a minőség ötvözete.
Nyugodtan kijelenthető, hogy a mai autóipar fénypontja a Tesla. Formáját, megjelenését és működését tekintve egy igazi jelkép. Szinte mára már egybe forrt a márka az elektromos meghatással. Hogy mi a siker titka? Egészen egyszerű, szó szerint. A Tesla törekszik arra, hogy megőrizze a hagyományokat, de mégis belecsempésszen néhány extrát a termékeibe. Megmarad a letisztult, klasszikus, áttekinthető forma, melyhez párosul számos plusz, ennek ellenér mégsem jár a fellegekben. Rengetegen kedvelik ezt az egyfajta kevert stílust.

Mert a Tesla megszerezhet: eladó használt tesla

Számos amerikai tisztában van azzal, hogy a minőségért fizetni kell. Igen, ez valóban jellemző a Teslára, de felmerül a kérdés, hogy: Mégis mennyit? Ahelyett, hogy az a fő kérdés, hogy: Mit kapok ezért cserébe? Lássuk!
Vegyük példaként a Model 3. Nomen est Omen-t, melynek 3 típusát különítjük el: Longe Range, Performance, Standard. A három prototípus közül a Long Range és a Standard hihetetlen módon nyomatékosítja azt, hogy számos extrát nyújtanak a vásárlóknak. A Performance pedig összefonódik az összkerék-meghajtás és az 530 km-es hatótáv miatt a Tesla életérzéssel. Ezért a hatásért a legkisebb összeg, amit ki kell fizetnünk, az 68 790 euró. Ez nagyjából 24 és fél millió forintot jelent. De még közel sincs vége. Gondoljunk csak bele, ha kipróbálunk egy új receptet, ami nagyon beválik nekünk, akkor valószínűleg újra és újra megfőzzük az adott ételt. Pontosan ez a jelenség áll fenn a Tesla-nál is. Hogy miért? Mert amint a birtokunkba kerül egy példány, azzal együtt nemcsak egy autónk van, hanem számos plusz is társul hozzá.

Mert a határ a csillagos ég egy eladó Tesla autónál

Igen, természetesen van még fentebb. Fontos megfelelően átgondolni azt, hogy igenis megéri kisebb lépésekben haladni, az anyagiakat nézve. Itt van példának az imént említett Long Range. Ez már 610 km-es hatótávval és 250 km/h végsebességgel bír. Ezen felül az említett pluszokat tekintve, kőrisfa betét és könnyűfém felni, amiket még megkapunk mindezek mellé. Ezekért pluszban 3500 eurót kell fizetni, ami már 100 690 eurót jelent, ez átváltva kb. 36 millió forint.

Mert a Tesla egyedi

Gondoljunk csak abba, hogy az állásinterjú során, mi alapján döntenek az új kollégáról. Számos kritériumnak megfelel mindkét jelentkező, remek tapasztalataik vannak. Akkor mégis hogyan döntsék el, hogy melyik jelentkezőt válasszák? Nagyon egyszerű a válasz. Akiben megvan az a bizonyos plusz. Lehet ez megjelenés, stílus, egyediség, vagy épp a tudás is. Ugyanez a helyzet a Tesla X-nél. Elsőként a méretét és súlyát tekintve meg sem fordulna a fejünkben az, hogy mekkora sebességet képes elérni az autó. Egészen pontosan 261 km/h végsebességgel rendelkezik. Ez 102 390 euróba kerül, ami közel 37 millió forintnak felel meg.

Igen, a Tesla már-már a luxuskategóriába tartozik, de hihetetlen életérzést és élményeket nyújt a tulajdonosának. Tehát meg kell fizetni, de elképesztő minőséget garantálnak érte.
Sokszor csak figyelembe kell venni azt, hogy szinte bárki bármikor elveheti tőlünk a tulajdonunkban lévő tárgyainkat, értékeinket. Legyen az ház, vagy éppen csak egy karóra. Viszont a megszerzett emlékeket, élményeket soha. Éppen ezért legyen Ön is a Tesla család tagja!

 

 

Powered by WordPress | Designed by: free joomla templates | Thanks to hostgator coupons and joomla hosting